ZONGULDAK (AA) - Alaplı ilçesinde yavruyken geçirdiği felç nedeniyle ön ayaklarını kullanamayan "Pamuk" isimli köpek tedavi altına alındı.

Musabeyli köyünde yaşayan Ayten Oktay, yavruyken geçirdiği felç nedeniyle ön ayakları kullanamayan ve 1 yıldır tüm bakımlarını üslendiği "Pamuk" isimli köpeğinin özel bir veteriner hekim tarafından tedavisi üstlenildi.

Veteriner Hekim Hakan Türkoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, köpeğin enfeksiyon nedeniyle bu halde olabileceğini ve gerekli testleri uygulamaya başladıklarını söyledi.

Felçli köpeğin tüm tahlillerinin yaptıklarını ifade eden Türkoğlu, "Felçli köpeği duyunca Ayten hanıma ulaşarak köpeğin tüm tedavisini üstlendik. Pamuğun ön ayakları felçli onun dışında herhangi bir rahatsızlığı yok. Kan tahlillerine ve röntgenine baktık. Kan tahlillerinde enfeksiyon gözüküyor. Tedavisine hemen başladık. Bir süre burada gözetim altında kalacak." diye konuştu.

Ayten Oktay ise, köpeğin tedavisinin yapılmasına sevindiğini belirterek, "İnşallah Pamuk bir an önce sağlığına kavuşur ve aramıza yürüyerek döner. Tek dileğim bu." dedi.