Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum Kadın Kolları İl Başkanı Olan Avukat Kübra Ertugay Güven, ilçe teşkilat başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ile beraber ilk toplantısını yaptı.
MHP Erzurum Kadın Kolları İl Başkan’lığı görevini üstlenen Güven, ilçe teşkilatlarındaki kadın kolları başkanları ile yönetim kurulu üyeleri ile beraber Erzurum Barosu’nda bir araya geldi. Kadın cinayetlerinin de konuşulduğu toplantıda, Erzurum’da kadınların daha fazla nasıl aktif olunabileceği sorusuna cevap arandı.
MHP’ye gönül vermiş biri olarak yapılması gereken çok fazla iş olduğunu söylen MHP Erzurum Kadın Kolları İl Başkanı Avukat Kübra Ertugay Güven, bu işlerin altından birlikteliğin gücüyle kalkılabileceği düşüncesiyle MHP Erzurum Kadın Kolları İl Başkanlığı görevini üstlendiğini ifade etti. Güven, “Milletimizle siyaset arasında zedelenen bağları yeniden inşa etmek, ahlakı yozlaşmanın önüne geçmek, örselenmiş adalet ve vicdan duygusunu yeniden tesis etmek için tevdi edilen bu görevi şevkle, şerefle ve istekle kabul ediyorum. Şahsıma duyulan güven ve desteklerinden partimin tüm mensuplarına teşekkür ediyorum” diye konuştu.