Beylikdüzü Belediyesi katkılarıyla West İstanbul Marina’da 16 ve 17 Mayıs tarihlerinde 11.00-18.00 saatleri arasında 1. Geleneksel Eğitim, Spor ve Ağaç Dikimi Şenliği gerçekleşecek.
Beylikdüzü’nün 14 km’lik sahil şeridi içinde yer alan West İstanbul Marina ilçeye ayrı bir değer katıyor. Eğitimi, çevrenin gelişimi ve spor faaliyetlerini her daim destekleyen Beylikdüzü Belediyesi de 1’incisi yapılan ve geleneksel hale getirilecek bu şenliğe baştan sona katkı sunuyor.
Şenlikte, 16 ve 17 Mayıs tarihlerinde Saat 11.00-18.00 arasında Yetişkinler ve Gençler için Yelkenli ile Deneme Seyri, Powerboat ile Deneme Seyri, Jetski Deneme Seyri, Çocuklar için Optimist Deneme Dersleri yapılacak. Ayrıca gerçekleşecek yetişkinler, gençler, çocuklar turnuvası, 3 sayı basket yarışması, faul atışı yarışması, veteranlar gösteri maçı ve ünlüler gösteri maçı ile heyecan dorukta yaşanacak. Gösteri Karşılaşmaları ve Aikido ile Tanışma Dersleri ile de katılımcılar ilgi duydukları ve becerileri olduğu alanları da keşfetme olanağı bulacak.