GİRESUN (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un futbolcusu Rızvan Şahin, son iki haftada iyi sonuçlar aldıklarını ve rehavete kapılmamaları gerektiğini söyledi.

Rızvan Şahin, gazetecilere yaptığı açıklamada, ligde daha önceki karşılaşmalarda gereksiz yenilgiler aldıklarını ifade ederek, "Daha önceki maçlarda bütünlüğü saha içerisine yansıtamadık, son iki haftadır da inanılmaz bir şekilde bütünlük sağlıyoruz. Rehavete kapılarak aynı şeyleri yaşamak istemiyoruz. En büyük düşmanımız rehavet. Rehavete kapılmamamız lazım, bugünden itibaren işi sıkı tutmalıyız. Önümüzde çok önemli Karşıyaka maçı var" diye konuştu.

Rızvan, Giresunspor'un puan cetvelinde üst sıraları düşünmesi gerektiğini belirterek, sezon sonunda mutlaka ilk 6'nın içerisinde yer alacaklarına inandıklarını kaydetti.

Defans oyuncusu Hüsamettin Tut ise iki haftadır çok zorlu bir maç periyodundan geçtiklerini anlatarak, "Altınordu'yu ve Adana Demirspor'u geçtik. 6 haftadır kötü gidişat vardı, bu gidişatı bozmamız için belli bir mücadele vermemiz gerekiyordu, bunu da verdik. Karşıyaka maçına hazırlanıyoruz, inşallah aynı performansı göstererek, üzerine katarak bu maçı da geçeceğimize inanıyorum" ifadelerini kullandı.