Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, geleneksel hale getirdiği mahalle ziyaretleri kapsamında bu kez Kabazlı, Kızılavlu ve Gökçeköy mahallelerini ziyaret ederek, vatandaşların istek ve taleplerini dinledi.

Başkan Kayda, ilk ziyaretini gerçekleştirdiği Kabazlı Mahallesinde Salihli Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan sağlık evinde incelemelerde bulundu. Muhtar Tuncay Kılıç ve mahalle sakinlerinin karşıladığı Başkan Kayda, vatandaşlarla yaptığı kahve toplantısında çalışmaları anlattı. Buradan Kızılavlu Mahallesine geçen Başkan Kayda, Muhtar Emin Gülyüz ve mahalle sakinleri ile sohbet ederek belediye ekiplerinin mahalle yollarına döşediği kilit parke taş çalışmalarını inceledi. Başkan Kayda, son olarak Gökçeköy Mahallesini ziyaret etti. Mahalle sakinleri ve Muhtar Ünal Şirinel’in karşıladığı Başkan Kayda, yapılan hizmetleri anlatarak vatandaşlarla istişarede bulundu. Görevde bulunduğu 4 yılda özellikle kırsal mahallelere alt ve üst yapı, yol, parke taş ile tüm belediye hizmetlerinin götürüldüğünü belirten Başkan Kayda, "Salihli Belediyesi olarak her zaman halkımızın yanında ve hizmetindeyiz. Mahalle sakinlerimizin ve muhtarlarımızın bana ilettikleri tüm talepleri karşılıyoruz" dedi.

Mahalle sakinleri ile muhtarlar Tuncay Kılıç, Emin Gülyüz ve Ünal Şirinel, mahallelerine kazandırılan hizmetlerden dolayı Başkan Kayda’ya teşekkürlerini iletti. Başkan Kayda’ya mahalle ziyaretlerinde, Kırsal Hizmetler Müdürü Serkan Sözer ve ekibi de eşlik etti.