Gaziantep’te 15 Temmuz gecesinin yıl dönümü nedeniyle düzenlenen etkinlikte, İhlas Haber Ajansı tarafından miting alanına taşınan fotoğraf sergisi yoğun ilgi gördü. Bayrağını kapan, ihanet gecesinde yaşanılanların objektiflere yansıdığı "Oradaydık, unutmadık, unutturmadık" isimli sergiye koştu.

İhlas Haber Ajansı (İHA) objektiflerine 15 Temmuz ihanet gecesinde yaşananların yansıdığı fotoğraflardan oluşan sergi, 15 Temmuz Kalkışma gecesinin ilk yıldönümü nedeniyle etkinliklerin düzenlendiği 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’na taşındı. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından miting alanında açılan çadırda sergilenen fotoğraflar, kara gecenin yıl dönümüne damga vurdu. Bayrağını alan kadın, çocuk, genç, yaşlı herkes "Oradaydık, unutmadık, unutturmadık" isimli sergiye koştu.

Kimileri ayyıldızlı tişört ve bandajlarla, kimileri askeri kamuflaj ya da yöresel kıyafetlerle geldiği alanda resimleri tek tek inceledi. İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Mücahit Ören’in takdim yazısını da satır satır okuyan vatandaşlardan bazıları, kalkışma gecesindeki anıları birbirleriyle paylaştı. Bazı vatandaşlar ise o gece İhlas Haber Ajansı ve TGRT Haber Ankara Temsilcisi Batuhan Yaşar’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile telefonla konuştuğu kareyi de hatırladığını ifade etti.