Diyarbakır’ın Kayapınar İlçe Belediyesi tarafından ilçe genelinde başlatılan kaldırım yapımı, kilit taşı döşeme çalışması mahalle sakinlerini memnun etti. Yapılan çalışmalardan dolayı memnuniyetini dile getiren vatandaşlar, Belediye Başkanı Mustafa Kılıç’a teşekkürlerini iletti.

Yer ve bölge ayrımı gözetmeksizin şehir genelinin tümünde kaldırım yenileme, kilit taşı döşeme ve yol asfaltlama çalışmalarını sürdüren Kayapınar Belediyesi, Kayapınar’ı daha modern ve yaşanabilir kent haline getirmeye gayret gösteriyor. Fen İşleri Müdürlüğü şehir genelinde bozuk yol, kaldırımsız cadde ve sokak bırakmamak için çalışıyor. Ekipler, ilçe genelinde kaldırım yapımı, kilit taşı döşeme ve şehrin muhtelif yerlerinde yol asfaltlama çalışmalarını hızla sürdürüyor. Fen İşleri ekiplerince, İlçe genelinde 160 bin metrekare kaldırım yenileme çalışmaları yapılacak. Yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle sakinleri, Kayapınar Belediye Başkanı ve Kaymakamı Mustafa Kılıç’a teşekkür etti.

“Hemşerilerimiz hizmetin en güzelini hak ediyor”

Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Kayapınar Belediye Başkanı Mustafa Kılıç, “Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz kentin birçok farklı noktasında çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyor. Ekipler, özellikle bazı kurumlar tarafından yapılan alt yapı çalışmaları nedeniyle tahrip olan kaldırımları yenileme ve kilit taşı döşeme ve şehrin muhtelif yerlerinde yol asfaltlama çalışmalarını hızla sürdürüyor. Kayapınarlı hemşerilerimiz hizmetin en güzelini hak ediyor” dedi.