Kars Ülkü Ocakları İl Başkanı Tolga Adıgüzel ve beraberindeki heyet Akyaka ilçesini ve köylerini ziyaret etti.
Akyaka MHP İlçe Başkanı Cemil Aras, 30 Mart yerel seçimlerinde MHP Akyaka Belediye Başkan adayı Mehmet Yumukoğlu ve çok sayıda Akyakalı ülkücüler tarafından karşılanan Kars Ülkü Ocakları Başkanı Tolga Adıgüzel, Akyaka’ya istişarelerde bulunmak üzere geldiklerini söyledi.
Adıgüzel, “Bugün bir araya gelmemizi bizlere nasip eden yüce Allah’a şükürler olsun. Bu soğuk kış gününde sıcak yüreklerinizi bizlere açtığınız için hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Bugün buraya hem siz değerli ülküdaşlarımızla sohbet etmeye, hem de Akyaka İlçemize Ülkü Ocağımızı açmak için sizlerle istişarelerde bulunmak için buraya geldik. Hepinizin malumu olduğu üzere Akyaka ilçemiz de Ülkü Ocağımız bulunmamaktadır. Yüce Allah’ın izniyle en kısa zaman da Akyaka’ya Ülkü Ocağımızı açacağız. İnanıyorum ki, yüce Allah Ülkü Ocağımızın açılışını bizlere nasip edecektir. Ülkü Ocağımızı açmamız da ki gaye; gençlerimizi, çocuklarımızı dışarı da her türlü kötü alışkanlıklardan uzak tutarak, onları her alan da yetiştirmektir” dedi.
Tolga Adıgüzel, “Üzerimiz de ki sorumluluğu çok iyi bilmekteyiz. Türklük gurur ve şuuru, İslam ahlak ve faziletiyle donatılmış bir nesil en büyük hayalimiz, en büyük hedefimizdir ve bunun için de gecemizi gündüzümüze katarak; yağmur, çamur demeden çalışmak zorundayız. Uğruna altı bine yakın şehit verdiğimiz mukaddes davamız; her beyin de, her yürekte, her gönül de iktidar oluncaya kadar durmadan, yorulmadan, bıkmadan, usanmadan çalışacağız. İnşallah Akyaka ilçemize bir daha ki gelişimiz Ülkü Ocağımızın açılışı için olacaktır. Her arkadaşımıza çok büyük görev ve sorumluluklar düşmektedir. Birlik ve beraberlik içinde Akyaka da Ülkücü Hareketi şaha kaldıracağız. Ne yazık ki ülkemiz çok sancılı bir süreçten geçmektedir ve bizler inanıyoruz ki; bu sancı Milliyetçi-Ülkücü Hareketin iktidarının doğum sancılarına dönüşecektir. Bu günden, bu saatten, bu andan sonra Ülkücü dünya görüşüne mensup kim varsa boş durmayacak, oturmayacak yorulmadan, usanmadan, bıkmadan gönül seferberliği başlatarak davamızı nakış nakış her beyine, her yüreğe işleyeceğiz. Riyasız, yalansız, menfaatsiz çıktığımız bu mübarek yolda Cenab-ı Allah bizimledir” diye konuştu.
Karşılıklı sohbet ve ikramların ardından Kars Ülkü Ocakları İl Başkanı Tolga Adıgüzel ülkücülere dergi ve kitaplar hediye ederek, Akyaka’nın Demirkent ve Duraklı köyüne geçtiler. Burada da karşılıklı sohbet ve muhabbetlerin ardından Kars’a doğru yola çıktılar.