AK Parti’den ikinci kez milletvekili seçilen H. Bayram Türkoğlu Hatay’ın Erzin ilçesinde buluştuğu partililerine teşekkür etti.
AK Parti Erzin İlçe Başkanlığındaki teşekkür ziyaretine AK Parti Dörtyol İlçe Başkanlığı üyeleri, Erzin Belediye Başkanı Ecz. Kasım Şimşek, AK Parti Erzin İlçe Başkanı Mithat Bozdağ, Kadın Kolları ve Gençlik Kollarının yanı sıra çok sayıda partili vatandaş katıldı.
AK Parti Erzin İlçe Başkanı Mithat Bozdağ ve Erzin Belediye Başkanı Ecz. Kasım Şimşek’in ardından bir teşekkür konuşması yapan Türkoğlu, "Biz seçmenimizden gereken mesajı aldık. 7 Haziran genel seçimlerinde vatandaş tercihini yaptı. Bizde gereken mesajı aldık. Fakat şunu özellikle belirtmek istiyorum ki, İsrail’in, birçok Avrupa ülkesinin istediği bu tablo gerçekleşmiş oldu. Çünkü bu ülkeler Türkiye’nin büyümesini ve gelişmesini istemez. Türkiye’nin gelişmesi ve ekonomik bakımdan büyümesi onları rahatsız eder. Amerika bile bizim ne öldüğümüzü ne de yaşadığımızı istemeyen bir ülke. İşine geldiğinde bize sahip çıkar, gelmediğinde ise yüzüstü bırakır. Bu nedenle Türk milleti olarak bir birimize sahip çıkmalıyız" dedi.