Şarkıcı Gülben Ergen'in özel hayatıyla ilgili aleyhinde konuşması mahkeme tarafından yasaklanmasına rağmen bu kurala uymayan Seren Serengil, 3 gün zorlama hapis cezası almıştı.

Seren Serengil, bu sabah İstanbul Adalet Sarayı'na geldi. Serengil'in teslim olmak için adliyeye geldi. Seren Serengil, işlemleri tamamlandıktan sonra Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevi’ne teslim oldu. 

Cezaevine konulan Serengil pazartesi günü cezaevinden çıkacak.

''İYİYİM'' MESAJI GÖNDERDİ
3 gün cezaevinde kalacak olan Seren Serengil, işi şova dönüştürdü resmen. Hemen hemen her gün magazin sayfalarını süsleyen Seren Serengil, cezaevine girer girmez dışarıya haber yolladı. Seren Serengil kaldığı koğuşun krokisini çizdi. Avukatı aracılığıyla “iyiyim” mesajı gönderdi.

YAŞAR İPEK YALNIZ BIRAKMADI
Seren Serengil'in adının aşk dedikodularına karıştığı şarkıcı Yaşar İpek'in de adliyeye gelmesi dikkat çekti. Bu zor günlerinde Serengil'i yalnız bırakmayan İpek, objektiflere böyle yansıdı.

AVUKATI İSTİFA ETTİ
Öte yandan Seren Serengil'in avukatı Ayşegül Mermer, ''Kendisine hukuki aşamalarını anlatmama rağmen, başka avukatları devreye sokup bir an önce cezaevine girme yolunu denedi. Mesleki itibarımı zedeledi.'' diyerek istifa etmişti.