Ali Rıza ETCİ/ERMENEK (Karaman), () - KARAMAN'ın Ermenek İlçesi'nde maden faciasında yaşamını yitiren madencilerden 35 yaşındaki Mehmet Özcan'ın 6 yaşındaki oğlu Ömer Asaf Özcan, 'Babalar Günü' olan bugün babasını mezarı başına gidip dua etti. Maden faciasında kurtarma çalışması sırasında "Babama, Galatasaray maçı var dersek, madenden çıkar" sözleriyle yürekleri burkan Ömer Asaf, ''Baba seni çok özledim. Galatasaray, cim bom, şampiyon oldu'' dedi.
Geçen 28 Ekim günü eski ocakta biriken suyun maden ocağını basması sonucu 18 madencinin yaşamını yitirdi Ermenek'te bu yıl 'Babalar Günü' buruk kutlandı. Babasının mezarının başına gidip 'Babalar Günü'nü' kutlayan madenci çocuklarında biri de maden faciasında mahsur kalan işçilerin kurtarılma çalışması sırasında, "Babama, Galatasaray maçı var dersek, madenden çıkar" sözleriyle yürekleri burkan Ömer Asaf Özcan oldu. Minik Ömer Asaf, bugün ailece çalıştıkları meyve bahçesinden bir ara mezarlığa giderek, Babalar Günü'nde babasının mezarını ziyaret etti.
Babasının mezarı başında bildiği duaları okuyan Ömer Asaf Özcan, ''Babalar günün kutlu olsun'' dedi. Babasını çok özlediğini dile getiren Ömer Asaf, bir de babasına Galatasaray'ın şampiyon olduğunu söyledi. Ömer Asaf, ''Baba seni çok özledim. Galatasaray, cim bom, şampiyon oldu'' dedi.
Ömer Asaf daha sonra yakınlarıyla birlikte mezarlıktan ayrıldı.