Eğitim Öğretimin yanında sosyal ve sportif faaliyetlerde de başarı sağlayan Çukurova Üniversitesi bünyesinde yer alan ÇÜ Spor Kulübü Futbol Takımı şampiyon oldu.
2014 - 2015 Futbol Sezonunda düzenlenen 1. Amatör Küme ‘B’ grubunda müsabakalara katılarak rakiplerini geride bırakan ÇÜ Spor Kulübü Futbol Takımı Adana Şampiyonluğunu elde etti.
Çukurova Üniversitesi Spor Kulübü Başkanı Ercan Yeldan, futbol takımına destek veren Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar’a teşekkür etti. Kulüp Başkanı Yeldan, “Bu başarıda bize baştan beri desteklerini esirgemeyen Sağlık Kültür Spor Dairesi Başkanı Doç. Dr. Kerem Özgünen, BESYO Müdürü Prof. Dr. Sadi Kurdak, As Başkan Ali Gökdoğan’a da teşekkür ediyoruz. Başta Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Kibar ve yöneticilerimizin destekleri ile maçlara hazırlandık ve başarılı olduk. Ayrıca bu başarıda emekleri olup kulübümüzü şampiyon yapan futbolcularımı ve antrenör Mustafa Ünal ile Yüksel Çağ’ı Süper Amatör Kümeye çıkardıkları için tebrik ediyorum” dedi.
Kulüp Başkanı Ercan Yeldan, ayrıca 2015 - 2016 Futbol Sezonunda ise Kulüp başkanı ve teknik heyet olarak hedeflerinin Çukurova Üniversitesi’nin tüm sportif faaliyetlerinde olduğu gibi Çukurova Üniversitesi Futbol Takımı ruhunu ve heyecanını sahada yaşayarak ve yaşatarak bir üst lig olan Bölgesel Amatör Lige çıkmak olduğunu söyledi.