ORDU (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor, cuma günü iç sahada oynayacağı Elazığspor maçı hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Hüseyin Özcan yönetiminde Vali Kemal Yazıcıoğlu Orduspor Tesislerinde yapılan antrenmana tüm oyuncular katıldı. Isınma hareketleriyle başlayan ve yaklaşık bir saat süren antrenman yarı sahada yapılan taktik çalışmayla son buldu. 

Mor-beyazlı ekibin teknik direktörü Hüseyin Özcan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Elazığspor maçında ilk amaçlarının doğru futbolu sahaya yansıtmak olduğunu söyledi.

Maç sonunda elde edecekleri skoru çok önemsemediklerini vurgulayan Özcan, "Rakibin kim olduğu önemli değil, biz sahaya çıktığımızda Orduspor Kulübü'nü oynayacağımız futbolla en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız" dedi.

Özcan, çok genç oyunculardan kurulu bir takım olduklarını anımsatarak, şöyle konuştu:

"Bu kadar genç oyuncunun yer aldığı bir takım olarak biz futbolun doğru ve güzel yanlarını sahaya yansıtma gayreti içerisindeyiz. Mayıs ayı sonunu düşünerek oyuncuların üzerinde bir baskı kuramam. Tabi buraya kaybetmeye değil kazanmaya geldik ancak şimdiden kümede kalıp kalmama düşüncesinin ifade edilmesini yanlış buluyorum. Çocuklarımızın üzerine böyle ağır bir yük koyamam. Bekleyip göreceğiz, sonuç ne olursa ona razı olacağız." 

Özcan, taraftarları maça davet ederek genç oyunculara destek vermelerini istedi. 

Orduspor'da sarı kart cezalısı Hüseyin Kuday ve sakatlığı yeni düzelen Asım Can Çaykıran, Elazığspor karşısında forma giyemeyecek.