ORDU (AA) - Ordu Üniversitesi Ünye Meslek Yüksek Okulu’nda “Senin Kitabınla Büyümemi İstemez misin?” sloganıyla yola çıkan üniversiteli gençler, topladıkları kitap ve kırtasiye yardımlarından oluşan 34 koliyi Van, Bitlis ve Şırnak’ta belirlenen okullara gönderdi.

Ordu Üniversitesi Ünye Meslek Yüksek Okulu İnsan Kaynakları Yönetimi bölümünde okuyan son sınıf öğrencileri "Senin Kitabınla Büyümemi İstemez misin?" sosyal sorumluluk projesi kapsamında kitap ve kırtasiyelerden oluşan 34 koliyi Van Abalı İlkokulu, Bitlis Konaç Köyü İlkokulu ve Şırnak Kaymakam Çeşme İlkokulu’ndaki öğrencilere gönderdi.

Kitap ve kırtasiye malzemelerinin toplanmasıyla ilgili yaşadıkları süreç ve yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgi veren Dilara Demiral, “Samsun, Giresun, Ordu, Fatsa, İstanbul, Ankara ve tabi ki Ünye’den birçok kişinin katkısı oldu. Kitap ve kırtasiye araç gereçleri topladık. Kırtasiyeleri dolaşarak kitap topladık. Ünye halkından ciddi bir destek aldık. Herkese katkılarından dolayı çok teşekkür ederiz” dedi.