Yedi gün, yirmi dört saat vatandaşa hizmet veren 112 Acil Sağlık İstasyonları ve UMKE ekiplerinin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Malatya mitinginde, 38 hastaya çadır hastanede müdahale ettiği bildirildi.
Malatya Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Malatya Sağlık Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren 112 Acil Sağlık İstasyonları ve UMKE yedi gün yirmi dört saat vatandaşın yanında.
Geçtiğimiz günlerde ilimize bir ziyaret gerçekleştiren Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın toplu açılış töreninde doktor, 112 sağlık personelleri ve UMKE sağlık personellerinden oluşan 84 personelimiz görev aldı. Olası aksaklıkların yaşanmaması için İl Sağlık Müdürümüz Dr. Nail Umay ve Müdür Yardımcımız Dr. Ahmet Dağhan da ekiplerin başında bulunarak, sağlık çalışanlarını yalnız bırakmadılar. Toplu açılış programı süresince 12 hasta ambulansla taşınmış olup, 38 hastaya ise çadır hastanede müdahale edilmiştir. İl Sağlık Müdürlüğü olarak hafta içi ve hafta sonu mesai mevhumu olmaksızın vatandaşlarımızın 7/24 yanındayız” denildi.