31 Ocak Cumartesi günü (yarın) Manisa’ya gelecek olan AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu için şehirde güvenlik tedbirleri alındı.
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu yarın Manisa’ya geliyor. Yarın saat 13.30’da Atatürk Spor Salonunda gerçekleştirilecek olan AK Parti Manisa İl Teşkilatının 5. Olağan Kongresine katılacak olan Başbakan Davutoğlu’nun kullanacağı güzergah ve kongrenin yapılacağı spor salonu çevresine ham park yasağı getirildiği hem de geçişler esnasında trafiğin kapatılacağı bildirildi.
Manisa Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, güvenlik gerekçesiyle geçiş güzergahındaki cadde ve sokaklar 30 Ocak günü saat: 20.00’dan 31 Ocak günü Başbakanın ayrılış saatine kadar park yasağı getirildiği, geçişler esnasında da bu güzergahların trafiğe kapatılacağı açıklandı.
Park yasağının getirildiği cadde ve sokaklar şöyle: “Halil Erdoğan Caddesi, Stadyum önü ve çevresi. Devlet Hastanesi kavşağı ile merkez kavşağı arası. Mustafa Kemal Paşa Caddesi Vilayet Kavşağı ile Merkez Kavşağı arası. Atatürk Bulvarı Hatuniye Camii Kavşağı ile eski Doğumevi Hastanesi kavşağı arası. İzmir Caddesi Sultan Kavşağı ile Yiğitbaş Türbesi arasında kalan 1901, 1905, 2200, 2201, 2202, 2204 sokaklar.”
Yapılan açıklamada ayrıca park yasağının getirildiği güzergahlarda Başbakan Davutoğlu’nun geçişi sırasında yolların trafiğe kapatılacağı, kapatılan yollar dışındaki cadde ve sokaklarda da trafiğin karşılıklı işleyeceği bildirildi.