Vatandaşların yeni yıl tatilini güven, rahat ve huzur içinde geçirmeleri için Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin nöbetçi ekipleri görevleri başında hazır bekledi.
Denizli Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların huzur, rahat ve güven içerisinde yeni yıla girip, tatillerini geçirmeleri için tüm birimlerini hazır hale getirdi. 31 Aralık’tan başlayarak vatandaşların rahat, huzur ve güven içerisinde yeni yıl tatilini geçirmeleri için Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin nöbetçi birimleri hazır bekledi. Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı’na bağlı il genelinde 52 noktada 200 dolayında personelin görevi başında olduğu ifade edildi. Denizli genelinde 52 noktada bulunan itfaiye, meydana gelebilecek yangın ve trafik kazası gibi olaylar için ekipleriyle hazır beklerken, vatandaşların imdadına koşmak için 24 saat görevi başında olduğu ifade edildi. Denizli Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı’nın nöbetçi ekipleri de görevleri başında bulunurken, DESKİ meydana gelebilecek arızalara müdahale için nöbetçi ekiplerini hazır bulundurdu.
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yeni yılın ülkemiz, milletimiz ve şehrimiz için hayırlı bir yıl olmasını dileyerek, "2015’in güzellikleriyle unutulamayacak bir yıl olmasını tüm kalbimle temenni ederim. Yeni yıl tatilinde çalışan nöbetçi arkadaşlarımız olacak. Vatandaşlarımızın güven, rahat ve huzuru anlamında itfaiye ve zabıta gibi tüm nöbetçi birimlerimizin çalışmaları devam edecek. İnşallah ihtiyaç olmasın ama ihtiyaç olursa da arkadaşlarımız vatandaşımızın yanında olacak" dedi. Yeni yılda hoşgörü, sevgi ve refahın tüm Denizli’yi kucakladığı hayırlı ve sağlık dolu bir yıl olmasını dileyen Başkan Zolan, vatandaşların rahat, huzur ve güveni için görevleri başında olan ekiplere teşekkür etti.