Şişli Belediyesi eski başkanı Mustafa Sarıgül, “Tüm spor adamlarının Süleyman Seba’yı örnek alması lazım” dedi.
Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba’nın hayatını kaybetmesinin ardından spor, siyaset ve iş dünyasından bir çok ünlü isim, acı haberi alır almaz, Seba’nın tedavi gördüğü Amerikan Hastanesi’ne akın etti.
Hastaneye gelen Şişli Belediyesi eski Başkanı Mustafa Sarıgül burada yaptığı açıklamada, “Süleyman Seba için bir çok şey söylenebilir. Ama ben Türkiye’de 657 yasasına göre devlet memurluğu yapan, Türkiye’de ekonomik durumu yeteri kadar müsait olmayan insanlarında son derece iyi bir yönetici olduğunu ispatlayan çok değerli bir isim. Centilmenliğiyle rakiplerine karşı konuşurken de çok nezaketliydi. Hepimizin başı sağ olsun. Tüm spor adamlarının Süleyman Seba’yı örnek alması lazım. Bütün yurttaşlarımızı Cuma günü Vadafone Arena’nın önüne son görevimizi yapmak üzere bekliyorum” dedi.
Hastaneye gelen eski futbolculardan Recep Çetin ise, “Beşiktaş bizim dönemimizin babasını kaybetti. Biz ondan çok şey öğrendik. Beşiktaşlıların başı sağ olsun. Bizim için çok zor zaman olacak. Umarım öbür tarafta mutlu olur. Bizim için bir öğretmen gibiydi bazen baba bazen başkan idi çok önemli bir değerimizi kaybettik” dedi.