Bir dizi ziyaret ve programa katılmak üzere Samsun'a gelen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, SMG'yi ziyaret ederek, Yayın Kurulu Başkanı Necdet Uzun'la görüştü. Özdağ, "Yerel gazeteciliğin etkin bir şekilde yapıldığına şahit olduk. Etkilendim doğrusu" dedi.

"ETKİLENDİM DOĞRUSU"

Uzun'la görüşerek, SMG'nin çalışmaları hakkında bilgi alan Özdağ, Samsun Gazetesi'ni de inceledi. Özdağ, burada yaptığı açıklamada Samsun Medya Grubu'na övgülerde bulundu. Tütün İskelesi'ne yaptığı ziyarette de kendisini Kanal S'nin karşılayarak söyleşi yaptığını belirten Özdağ, "Kanal S temaslarımızı yerinde inceledi. Yerel gazeteciliğin etkin bir şekilde yapıldığına şahit olduk. Burada gördüğüm içeriye girdiğimde kullandığım cümle 'herhalde yaygın bir televizyon kanalına geldim galiba' oldu. Bu kadar büyük bir televizyon yapısı ile karşılaşacağımı beklemiyordum. Etkilendim doğrusu" diye konuştu.

"TEŞEKKÜR ETTİ"

Özdağ, ev sahipliği için SMG Yayın Kurulu Başkanı Necdet Uzun'a teşekkür ederek, ziyaretini sonlandırdı. Uzun da ziyaretinden dolayı Özdağ'a teşekkür etti. 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.