Kırşehir’de faaliyet gösteren Sıdıklı Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği kurucu üyeleri Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci’yi makamında ziyaret etti.
Sıdıklı Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Murat Uzun, açılıştan önce büyüklerimizin öneri ve dualarını almak için yola çıktıklarını söyledi.
Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci’yi ziyarette konuşan Dernek Başkanı Uzun, "Derneğimizin açılışını yapmadan önce büyüklerimizin hayır duasını görüş ve önerilerini almak üzere size ziyarette bulunduk. Bizleri makamınızda kabul ettiğiniz için teşekkür ederiz. Sivil toplum kuruluşlarının önemi büyüktür. Bizlerde bu anlamda Sıdıklı aşiretinin birlik ve beraberliği açısından derneğimizi kurduk. Yakın bir zamanda derneğimizin açılışını sizlerin teşrifleri ile yapacağız" dedi.
Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci’de Sıdıklı Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin bu tanışma ve kaynaşma ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade ederek, Dernekler sosyal anlamda şehrin büyük bir parçası olduğunu söyledi.