TRABZON (AA) - Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Düzköy Belediyesi ve Düzköy Müftülüğünce "Haçkalı Hoca'yı Anma Programı" gerçekleştirilecek.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, bu yıl 22'ncisi yapılacak anma programının Haçka Yaylası'nda bulunan Haçkalı Hoca Baba Camisi'nde 30 Temmuz Pazar günü saat 10.00'da başlayacağı ve Kur'an tilaveti ve çeşitli etkinliklerin gerçekleştirileceği programın saat 13.00'ten itibaren cami dışında devam edeceği belirtildi.

Program kapsamında mehteran konseri ve Naci Bülbül tasavvuf musikisi konseri gerçekleştirileceği ifade edilen açıklamada, katılımcılara pilav, ayran ikramı yapılacağı kaydedildi.

Açıklamada, programa katılmak için Büyükşehir Belediyesi otobüslerini tercih edecek vatandaşların, bugünden itibaren 10 lira karşılığında Trabzon Büyükşehir Belediyesi binasında hizmet veren Ulaşım Kart servisinden biletlerini temin edebileceği belirtildi.

Öte yandan, Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, tüm vatandaşları etkinliğe davet ederek, milli ve manevi değerlere layık bir anma töreni düzenleyeceklarini kaydetti.