Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ile Meclis Başkanı Haluk Akyüz, Kanal S TV'nin yayın hayatına başlamasıyla ilgili olarak gerçekleştirdiği ziyarette, Samsun Medya Grubu Yayın Kurulu Başkanı Necdet Uzun ve ekibine başarı diledi.

'EKSİK GİDERİLDİ'

Samsun Medya Grubu'nun İlkadım İlçesi'ndeki çalışma kompleksini ziyaret ederek İcra Kurulu Başkanı Erkan Akyüz ve Yayın Kurulu Başkanı Necdet Uzun ile görüşen Murzioğlu ve Akyüz, Kanal S ile kentte önemli bir eksikliğin giderildiğini belirtti.

'SAMSUN TELEVİZYONUNA KAVUŞTU'

Kanal S'nin Samsun'a hayırlı olmasını dile getiren Başkan Murzioğlu, "Kanal S önce Samsunumuza sonra ülkemize hayırlı olsun. Bildiğiniz üzere uzun zamandır eksikliğini gördüğümüz yerel yayın Samsunumuzda yoktu. Sağ olsun sizlerin sayesinde Samsun buna kavuştu. Emeği geçen herkese, Samsun'a, medyaya verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun, Allah utandırmasın" ifadelerini kullandı.

AKYÜZ VE UZUN'DAN TEŞEKKÜR 

Samsun Medya Grubu İcra Kurulu Başkanı Erkan Akyüz ve Yayın Kurulu Başkanı Başkanı Necdet Uzun, Murzioğlu ile Haluk Akyüz'e ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

HAZIR BULUNDULAR

Ziyarette Kanal S Genel Yayın Yönetmeni Barış İpek, TV Kanal Müdürü Şennur Şenyer, Samsun Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Haydar Öztürk, Samsun Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Dilber Bahadır, Samsun Canlı Haber Genel Yayın Yönetmeni Merve İlhan da hazır bulundu. 

Merve İLHAN

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.