TV üreticisi TCL, yeni reklam kampanyasını Rusya, İtalya ve Fransa’yı da içerecek şekilde 6 Temmuz’da 15 ülkede yayınlandı.

Dünyanın önemli TV üreticilerinden Çin merkezli TCL, yeni reklam kampanyasını Rusya, İtalya ve Fransa’yı da içerecek şekilde 6 Temmuz’da 15 ülkede yayınlandı. Yapılan açıklamada, reklamın yayınlandığı ülkelerin, küresel ekonomik büyüme açısından önemli katkılar sağlayan bir takım piyasalara ilaveten ekonomi ve ticari bağların Avrupa-Asya bölgesinde genişletilmesine yönelik Çin hükümet programı One Belt, One Road girişiminin en çok hedeflediği yerler arasında bulunduğu ifade edildi. Firma, hükümet girişimini desteklemek amacıyla üretim teknolojilerini ve güçlü endüstriyel üretim kapasitesini geliştirdiğini ve aynı zamanda da ülkenin üretim sektörünü uluslararası çapta genel kabul gören standartlara çıkarma çabalarına da destek olduğu bildirildi.

TCL, küçük ürünlerin küresel üreticisi ve internet uygulama hizmetlerinin sağlayıcısı olma hedefinden yola çıkarak One Belt, One Road girişimini desteklediğini ve küresel müşterilerine daha iyi hizmet sağlamak amacıyla yeni gelişim fırsatlarını takip ederek ve yenilikçi teknolojiler uygulayarak dünyadaki yükselen pazarlardaki baskınlığını giderek arttırdığını açıkladı. Şirketin 75 bin çalışana, 23 Ar-Ge merkezine ve 21 üretim tesisine ve 80’in üzerinde ülkede satış ofisine sahip olduğu, 160’dan fazla ülkede ve bölgede iş yaptığı kaydedildi.