Türk Kızılayı Malatya Şubesi’nin ilköğretim okulları ve liselerde başlattığı çalışmalara bir destek de Türk Telekom İlkokulu ve Ortaokulu Müdürlüğünden geldi.
Türk Telekom İlkokulu ve Ortaokulu Müdürlüğü Personeli ve veliler Kızılay’a kan bağışında bulundular.
Türk Kızılay’ı Malatya Şube Başkanı Umut Yalçın ve Kızılay yetkilileriyle Okul Müdürü Ahmet Yıldızhan, tüm personel ve velilerin katılımıyla okulda açılan kan verme standında kan bağışı yapıldı.
Türk Telekom Okul Müdürü Ahmet Yıldızhan, “Kızılay’a Özel Eğitim gerektiren çocuklara yönelik olarak Kızılay tarafından gösterilen ilgi bizim de Kızılay’a güvenimizi ve desteğimizi artırmıştır” ifadelerini kullandı.
Daha önce de Türk Kızılayı Malatya Şubesi ile ortak bir projeye imza atan Türk Telekom İlkokulu ve Ortaokulu Müdürlüğü tarafından Kızılay Malatya Şubesi tarafından okullarına bağışlanan Özel Eğitim Sınıfının tefrişatı ve öğretim materyalleri için toplumda bir farkındalık oluşturmak istediklerini beyan eden Yıldızhan, Kızılay’ın yapmış olduğu bu anlamlı bağışa karşılık okul idaresi, personel ve veliler teşekkürlerini Türk Kızılay’ına bildirmiş ve bu bağışı organize ettiklerini ifade etti.
Türk Kızılay’ı Malatya Şube Başkanı Umut Yalçın ise, yakında açılışını da gerçekleştireceğimiz Özel Eğitim Sınıfının hayırlı olmasını ve Malatya’lı hayırseverlere de örnek olmasını istediğini belirterek, şube adına teşekkürleri kabul ettiğini ve Kızılay ile öğrencilerin buluşmasına ve Kızılaycılık fikriyatını öğrencilere aşılamalarından ötürü de Ahmet Yıldızhan’a teşekkür ettiğini bildirdi.