SMG'YE ÖZEL AÇIKLAMALAR

Samsunspor'da forma giydiği dönemlerde efsaneler arasında yer alan Kenan Yelek, Samsun Medya Grubu bünyesinde yer alan Samsun Canlı Haber TV'de birbirinden özel açıklamalarda bulundu. Kırmızı-Beyazlılar'ın Başkan Yüksel Yıldırım ile yeniden yükselişe geçtiğini söyleyen başarılı çalıştırıcı, Samsunspor, hak ettiği Süper Lige en kısa sürede çıkacağını söyledi. 

BU TAKIMA ÇOK ŞEY BORÇLUYUM

Samsunspor formasını gururla terlettiğini ve buradasn milli takıma gittiğini belirten Kenan Yelek, ''Samsunspor'un benim için çok özel bir yeri vardır. Burada Süper Lig deneyimini yaşadım. Samsunspor formasıyla nice başarılara imza attık. O dönem gerçekten çok iyi bir kadromuz vardıe. Samsun'a ve Samsunspor'a çok şey borçluyum. Bu camianın futbolculuktan sonra çeşitli dönemlerde teknik direktör olarak görev yapma fırsatı buldum'' dedi. 

KULÜPTE KRİZ YOK ARTIK
 
Başkan Yüksel Yıldırım'a ayrı bir parantez açan Yelek, ''İsmail Uyanık ve Yüksel Yıldırım gelerek Samsunspor'u düştüğü yerden kaldırdılar. İsmail başkanın bende her zaman ayrı bir yeri vardır. Yüksel başkanda gerçekten vizyonu ile Samsunspor'da neler yaptığı ortada. Geçmişte bu takım çok kez borç batağında kaldı. Günümüzde ise yine Süper Ligdeki takımlar bile maddi sıkıntı yaşıyor. Samsunspor, Yıldırım ile bu krizi yaşamıyor'' diye konuştu. 

PROJELER FARK YARATIYOR

Yelek, ''Yıldırım'ın çok iyi projeleri var. Samsunspor birkaç sene içerisinde Süper Ligde hedefe oynayan bir kadro oluşturabilecek güce sahip. Bizde Yüksel başkana her zaman destek olacağız. Altyapının önemini bir kez daha bu dönem de gördük. Her zaman gönlüm Samsun'un çocukları bu kutsal formayı terletsin oldu. Bu konu da Altınordu'yu çok takdir ediyorum. Fazla yabancı sistemine karşıyım'' dedi. 
Salim YILDIZ