Kütahya'nın Pazarlar Belediyesi Camiler ve Din Görevliler haftası etkinliklerinde protokol üyeleri ile birlikte çok sayıda vatandaş katıldı.

Pazarlar Belediyesinin Camiler ve Din görevlileri Haftası etkinliklerinde sahne alan ses sanatçısı Muhammed Emin Kutlu ve Tasavvuf Müziği sanatçısı Ahmet Kemal Bacak izleyenlere unutamayacağı bir gece daha yaşattı.

Ses sanatçısı Muhammed Emin Kutlu ve Tasavvuf Müziği sanatçısı Ahmet Kemal Bacak Hazreti Muhammed'in natı şerifleri ve okuduğu birbirinden güzel ilahi ve dualar ile izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı.

Ara ara Pazarlar’ın güzelliklerinden ve Pazarlar’ın ne kadar şirin bir ilçe olduğundan, ve kendisinin Pazarlar’a gelebilmek içir çok uzun yollardan geldiğini ifade eden Muhammed Emin Kutlu, “ bizlerin buraya gelmesine vesile olan sayın Pazarlar Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Gerçekten burada olmak bizlere büyük keyif veriyor”. dedi

Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun, "Sayın Muhammed Emin Kutlu ve Sayın Ahmet Kemal Bacak’a bizlere çok güzel bir program hazırlamışlar. Gerçekten efendimiz Hz Muhammed S.A.V'e yazdığı birbirinden güzel natı şerifler ve dualar bizleri çok duygulandırdı. Pazarlarlılar için en iyisini hazırlamak ve Pazarlar’a getirme gayreti içerisinde olduk bu yıl Sayın Muhammed emin Kutlu ve ekibi bizlerle oldu ve gerçekten dolu dolu dualar ile bir gece yaşadık bu vesile hazırladıkları program için emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz." dedi

Pazarlar Belediyesinin sosyal ve kültürel faaliyetleri çerçevesinde düzenlenen Camiler ve Din görevlileri haftası programına İlçe Kaymakamı İshak Çınar, İlçe Belediye Başkanı Ahmet Torun, Sofular Belediye Başkanı Mehmet Ali Özdemir, Ak Parti İlçe Başkanı Bilal Demirci, Ak Parti Simav İlçe Başkanı Mehmet Yağcı, Saadet Partisi İlçe Başkanı Bilal Selçuk, Ak Parti Pazarlar Gençlik Kolları Başkanı Yüksel Akşen, Ak Parti Pazarlar Kadın Kolları Başkanı Hamide Çelik ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Program sonunda sonrasında Pazarlar Kaymakamı İshak Çınar, Belediye Başkanı Ahmet Torun ve İlçe Müftüsü Ömer Ahmet Kayalı tarafından ses sanatçısı Muhammed Emin Kutlu’ya ve Tasavvuf Müziği sanatçısı Ahmet Kemal Bacak’a plaket ve çiçek takdim edildi.