KOLAY PARALAR DEĞİL
Samsun Valisi Osman Kaymak, Samsunspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Samsunspor Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Erkanat, Genel Menajer Mustafa Aztopal, Teknik Menajer Yücel Uyar ve Kulüp Müdürü Soner Soykan’ı makamında ağırladı. Kırmızı-Beyazlı camiaya önemli mesajlar veren Vali Kaymak, "Bu kent, stat, kapasite ve taraftarın coşkusu üst seviyede. Yüksel Yıldırım’ı da tebrik ederim. Bahsedilen rakamlar kolay paralar değil" dedi. 

MARİFET İLTİFATA TABİDİR
Evvelki sene bir kayyumluk durumumuz oldu. Topladığımız para toplam 4-5 milyon TL. Ne kadar zorluklar çektiğimizi ben biliyorum. Şu anda bahsedilen 100 milyon TL, 50-60 bin TL değil. ‘Marifet, iltifata tabidir.’ Kadir kıymet bilinmezse, yazık olur. Vicdan sahibi insanların Yüksel Yıldırım’ın fedakarlığını görmesi lazım" dedi. 

EN BÜYÜK HAYALİM 6. ŞAMPİYONLUK
Samsunspor’u Avrupa kupalarında mücadele eden Süper Lig’in kalıcı takımlarından biri haline getireceklerinin altını çizen Samsunspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, "Herkes burada olmamı duygusallıkla birleştirmeye çalışıyor. Benim burada olmamın bir tarafında duygusallık var ama diğer tarafından da profesyonellik var. Büyük hayalim Samsunspor'u Türkiye’deki 6. şampiyon yapmaktır. 

O ÇOCUK GÜLENE KADAR PEŞİNDEYİM
Sosyal medyada gördüğü bir fotoğraf hakkında da konuşan Sağlam, "Manisa Başkanı bir içerik paylaşmış. Sosyal medyada gezerken gördüm. İçim burkuldu. Küme düştüğümüz sene bir tane ağlayan çocuğun fotoğrafını koymuşlar. Dedim ki; 'bunu bizim kullanmamız lazım.' O çocuk gülene kadar bu işin peşini bırakmayacağız" şeklinde konuştu.


 
'CESUR YÜREK' PANKARTI ANLAMLI 
Vali Kaymak, "Bir futbolcu, yönetici ve bizler üzerimize düşen görevi hakkıyla yapalım ama sonuç istediğimiz gibi olmayabilir. Sonucu tayin eden Allah’tır. Şunu görmemiz lazım Kayyum dönemindeki takımımız düşecek bir takım değildi. Ama adamlar istenilen görevi yapamadılar. Sen, senden beklenilen görevi hakkıyla yapmalısın. Bu anlamda diyoruz ki Yüksel Bey bu şehirde fedakarlık yapıyor. Stada asılan, ‘Cesur Yürek’ pankartı da çok anlamlı. Cesaretle bu işin içine girmiş. Şehir olarak Yüksel Beye destek olmak zorundayız" dedi. 

BAŞARILI BİR TEKNİK ADAM
Vali Osman Kaymak, "Ertuğrul Sağlam da başarılı takip ettiğimiz, çok başarılı bir teknik direktör. Süper Lig’de bir Anadolu takımını şampiyon yaptı. Türk evladı olarak kendisiyle gurur duyuyoruz. Bu birikimini 5 yıllık bir hedefle birleştirdi. Ümit ederim ki Allah sizleri ve bizleri mahcup etmesin. Samsunspor, bizleri kenetleyen bir olgu" dedi. 

FORMA HEDİYE ETTİ
Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, ziyarette Samsun Valisi Osman Kaymak’a isminin yazılı olduğu 55 numaralı Samsunspor forması hediye etti.