Samsun'da 2013 yılında kurulan ve kurumsallaşan Samsun Kombi firması, uzun yıllara dayanan tecrübesi ile kombi, petek bakım ve onarımı alanlarında kapsamlı bir bilgi birikiminin yanı sıra deneyimli kadrosu ile hizmet vermeye devam ediyor.

MÜHENDİSLERLE BİR ARAYA GELDİ
Samsunum-1 Gemisi'nde düzenlenen yemekte mühendislik firmalarıyla bir araya gelen Samsun Kombi Yöneticisi Sefa Keskin, kombi bakım ve onarım, tesisat yıkama gibi bir çok konuda sunum gerçekleştirdi. Çok sayıda mühendisin katıldığı toplantıda Samsun Kombi, katılımcılardan tam not aldı. 

TÜM YETERLİLİKLERE SAHİBİZ
Samsun Kombi'nin uzman ekibi ve köklü geçmişinden gelen tecrübesi ile müşterilerini yüklü maliyetlerden kurtararak kısa zamanda uygun maliyetli çözüm sunduklarını belirten Samsun Kombi firmasının kurucusu ve yöneticisi Sefa Keskin, "Özel yetkili servis olarak bütün yeterliliklere sahip olup, uzman bir kadroyla hizmet veriyoruz. Kullanıcılar, markası ne olursa olsun, sadece servise bağımlı olarak çalışmaktansa alternatif bir servis istiyor. Bu sektörde de biz olduğumuz için müşteriler, eline çanta alanın kombicilik yaptığı deneyimsiz kişilere itibar etmeden bize ulaşıyorlar" dedi.

BELİRLİ BİR NOKTADAYIZ
Sadece kombi bakımı ile ilgilendiklerinin altını çizen Keskin, "Burada biz kullanıcıya daha uygun fiyatlara hizmet sunuyoruz. Bağlı olduğumuz bir marka yok. Amacımız, bölgedeki müşteriye kaliteli ve uygun fiyata hizmet vermek. Kadrolaşma, ekibin güçlenmesi, alt yapının sağlam olması,  araç sayılarımızın artması ile belirli bir noktaya geldik. Samsun'da ve ilçelerinde Herkese hizmet verebilecek noktadayız.  Yetkili servisin parça tamir etme yetkisi yoktur. Biz parçayı tamir ederek hizmeti daha uygun bir fiyata sunuyoruz" diye konuştu. 

Yasin YILDIZ