Araban Belediyesi’nin İller Bankası’nın 500 bin lira hibe desteğiyle ilçeyi dördüncü parkına kavuşturmak için başlattığı çalışmalarda sona gelindi.
Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, AK Parti Araban İlçe Başkanı Kamil Murat Kasney ile birlikte gittiği Turgut Özal Mahallesi’ndeki belediyeye ait 7 bin metrekarelik alana yapılan ilçenin dördüncü parkında çalışmaları yerinde inceledi. Göreve geldiği 2009 yerel seçimlerinde ilçede bir tek park bulunmadığına işaret eden Başkan Özdemir, ’’Bugün ilçenin dördüncü parkının inşaatını tamamlamak üzereyiz. Araban Belediyesi olarak Turgut Özal Mahallesi’ne ilçenin dördüncü parkının yapılması için gönderdiğimiz projemize İller Bankası 500 bin liralık hibe verdi. İlçemizi değiştirmek, geliştirmek ve yaşanılabilinir modern bir ilçe konumuna getirmek için Araban Belediye Başkanı olarak göreve geldiğim 2009 yılından beri meclis üyelerimizle birlikte ‘durmak yok hizmete devam’ anlayışıyla çalışmalarımızı sürdürerek ilçemizin tüm sorunlarını bir bir çözüm noktasında ilerleyerek durup dinlenmeden hizmet verdik. AK Partili Araban Belediyesi olarak ak hizmetlerimizi durup dinlenmeden sürdürüyoruz" dedi.
Özdemir, "Engellilerin, çocukların ve yetişkinlerin rahatlıkla eğlenip dinlenebilecekleri dördüncü parkımızın içerisinde bir engelli oyun grubu, bir çocuk oyun grubu, bir çocuk için jimnastik grubu, bir yetişkinler için jimnastik grubu, bir çocukların eğitimi için pratik bilgiler grubu ile bir yürüyüş parkuru mevcuttur. 2009 yılında kadar geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için ilçede bir tek park bile yokken bugün Araban Belediyesi olarak dördüncü parkımızı tamamlamak üzereyiz" diye konuştu.