Konya’nın Cihanbeyli İlçe Belediye Başkanı Mehmet Kale, Mahalle Buluşmalarını sürdürüyor.
Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, her ayın ilk Çarşamba günü farklı bir mahallede mahalle sakinleriyle sabah kahvaltısında bir araya gelip vatandaşların isteklerini ve sıkıntılarını dinliyor.
Mart ayında Gölyazı Mahallesi’nde sabah namazının kılınmasının ardından mahalle sakinleriyle bir araya gelen Başkan Mehmet Kale, belediye çalışmaları hakkında vatandaşları bilgilendirerek, ilçede ve Gölyazı Mahallesi’nde başlatılacak yeni projeler hakkında bilgi alışverişinde bulundu.
Türkiye’nin en büyük ilçesine hizmet verdiklerini ifade eden Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, “Türkiye hudutlarında sahanın her noktasına hakim olan tek ilçe Cihanbeyli Belediyesidir. 30 Mart 2014 Yerel Seçimlerinden önce halkla buluşmamızda bizim halkımıza ayda bir de olsa halkımızla sabah namazlarında bir araya gelerek kahvaltıda sorunlarını dinliyoruz. Kahvaltı ardından teknik ekibimizle bölgeyi yerinde inceleyerek çözüm üretiyoruz” dedi.
Programa katılan mahalle sakinleri, öncelikle kendi mahalleleri olmak üzere, Cihanbeyli bölgesi ile ilgili Başkan Kale’ye sorular yöneltip, çeşitli konularda görüş ve düşüncelerini dile getirme fırsatı buldu.
Bazı sorunları yerinde inceleyen Başkan Kale, spora önem verdiğini belirterek 2. Amatör Kümede mücadele eden Gölyazı Spor’un sahasının onarılması konusunda gerekli birimlere talimatını vererek en kısa zamanda sentetik sahanın yapılması konusunda futbolcuları bilgilendirdi.
Sabah gerçekleştirilen programa, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Satılmış, Belediye Meclis üyeleri, birim müdürleri ve Gölyazı Mahalle sakinleri katıldı.