SAMSUN HABER - Gazi Paşalı öğrenciler, Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için Endülüs AVM’de anlamlı bir sergiyi izlenime açtı.

YOĞUN KATILIM OLDU!
20 Nisan Şenliği'nin açılışına İlkadım İlçe Millli Eğitim Müdürü Davut Numanoğlu, İl Milli Müdür Yrd. Hüseyin Aksakal, Şube Müdürleri Mevlüt Seyhan, İsmail Kirendibi, Selim Kurt, Gazipaşa Okul Müdürü Erkan Altıntaş, okul müdürleri, öğretmenler ve veliler katıldı.

NUMANOĞLU BAŞARI DİLEDİ
Serginin açılışında konuşan İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Davut Numanoğlu, "23 Nisan Ulusal egemenlik ve Çocuk Bayramı ilçemizdeki okullarımızı da hafta boyunca düzenlenen etkinliklerle çoşkulu bir şekilde kutlanmaya devam etmektedir. Çocuklarımıza bayram coşkusunun ve sevincini yaşatacak etkinliklerimizi okul içinde ve dışında düzenlemekteyiz. Gazipaşa ilkokulumuz anasınıfı öğrencilerimizin hazırladığı çocuk şenliği ve resim sergisinde emeği geçenleri kutluyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Resim sergisinin yanı sıra anasınıfı öğrencilerinin hazırladığı halk oyunları gösterisi de büyük beğeni kazandı. 1 hafta boyunca açık kalacak resim sergisi halkın beğenisine sunuldu.