Samsun Valisi Dr. Zülkif Dağlı, Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci'yi ziyaret etti. Vali Dağlı, Başkan Deveci'den ilçede yürütülen projeler hakkında bilgi alarak,kentte pandemi sürecinde yapılan çalışmalar ile ilgili konuları masaya yatırdı. 

TEDBİRLER ARTIRILMALI
Samsun'da artan koronavirüs vakaları ve karantinada olması gerekirken evlerinde bulunamayan 262 kişi sonrası harekete geçen Samsun Valiliği tarafından pandemi sürecinin yeni tedbirlerle detaylandırılacağı belirtildi. Son günlerde ülke genelinde koronavirüsü vaka sayılarında yaşanan artış, her alanında belirlenen mevcut tedbirlere hiçbir gevşemeye mahal verilmeden uyulmasının önemini ve ciddiyetini bir kez daha ortaya koyarken, Samsun Valisi Dr. Zülkif Dağlı da tedbirlerin arttırılması gerektiğini ifade ederek açıklamalarda bulundu.

ÇALIŞMALAR KONUŞULDU
Ziyarettten memnuniyetlerini dile getiren Başkan Deveci, " Vali Dr.Zülkif Dağlı'yı belediyemizde ağırladık. Pandemi sürecinde kentimizde yürütülen çalışmaları detaylandırdığımız ziyaret için kendilerine teşekkür ederim" dedi.