Mesut ÇATAK/BOLU, () - AK Parti Düzce Milletvekili İbrahim Korkmaz'ı, Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki makamında ziyaret eden partili gençler, tulum ve kemençe çalıp türküler söyleyip, horon teptiler. Ak Parti Düzce Milletvekilleri İbrahim Korkmaz ile Fevai Arslan, Karadeniz ezgilerine kendilerini kaptırdılar.

Düzce'nin Akçakoca İlçesi'nden Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne gelen Ak Partili gençler, Ak Parti Düzce Milletvekili İbrahim Korkmaz'ı makamında ziyaret etti. Ak Parti Düzce Milletvekili Fevai Arslan da Korkmaz'ın Meclis'teki odasına geldi. Gençler, milletvekilleri ile sohbet ederken, daha sonra kemençe ve tulum çaldılar. İbrahim Korkmaz ziyaret sırasında çekilen görüntüleri sosyal paylaşım sitesindeki sayfasında, 'Uiiyyyy hapu pizum Ak gençler kemençeyi neda güzel ottiriyler', 'Akçakoca'nın Ak gençlerine teşekkür ediyorum. Güzel bir tulum ziyafeti sundular' yazılarıyla paylaştı.
Görüntülerde önce tulum sonra kemençe çalan genç, 'Cerrahpaşa' ve 'Hemşin Yaylalarına' türkülerini söylerken, gençlerin yanı sıra Korkmaz da şarkılara zaman zaman eşlik ettiler. Trabzonlu olan İbrahim Korkmaz türküler söylenirken, ellerini sallayarak türkülere kendini kaptırdı. Kemençe çalan genç 'Cerrahpaşa' türküsünü söylerken, Fevai Arslan dertlenerek, "Az neşeli bir şey çalsaydın" dedi. Kemençe çalan genç bunun üzerine, "Horon çevirin, horon oynayalım" derken, İbrahim Korkmaz yere çok vurulmamasını isteyerek, yerin de dar olması nedeniyle üç genci horon oynamaya davet etti. Üç genç Korkmaz'ın masasının önünde oyun oynadı.

FOTOĞRAFLI