Kahramanmaraş Piazza’nın Nisan ayında başlayan “Uçuran Kampanya”sının ilk talihlisi, Türk Hava Yolları’ndan yurt içi uçuşlarda geçerli gidiş-dönüş biletinin sahibi oldu.
Kahramanmaraş Piazza AVM’nin “Uçuran Kampanya”sı devam ediyor. Nisan ayı boyunca, salı günleri yapılan alışverişler özelinde geçerli olan kampanyanın ilk talihlisi Emine Daşdelen oldu.
Kampanya kapsamında Türk Hava Yolları’ndan yurt içi uçuşlarda geçerli gidiş-dönüş uçak bileti kazanan talihli Emine Daşdelen, "Alışverişlerimde hep Piazza’yı tercih ediyorum ancak böyle bir hediye ile karşılaşacağım hiç aklıma gelmemişti. Bu benim için güzel bir sürpriz oldu. Uçak biletimi en kısa sürede kızımı ziyaret etmek için kullanacağım” dedi.
Salı günleri yapılan alışverişler kapsamında; en yüksek tutarda alışveriş yapan şanslı Piazza Club Kart üyesi bir kişiye, Türk Hava Yolları’ndan dilediği yöne yurt içi gidiş-dönüş bileti hediye eden kampanya ay sonuna kadar devam edecek. Kampanyadan faydalanabilmek için Piazza AVM danışma biriminde dolduracağınız form ile ücretsiz olarak Piazza Club Kart üyesi olabilirsiniz.