Adıyaman Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeleri yeni dönemin ilk toplantısını Sinan Temel başkanlığında yaptı.
Kent Konseyi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya, Kent Konseyi Yürütme Kurulu Başkanı H.Sinan Temel, yürütme kurulu üyeleri katıldı.
Yürütme Kurulu Başkanı Sinan Temel toplantıda yaptığı konuşmada, “Konuşmama bugüne kadar Kent Konseyimizde başkanlık yapan, yürütme kurulunda, meclis ve komisyonlarda görev yaparak ilimiz için çaba gösteren herkese teşekkür ederek başlamak istiyorum. Yürütme Kurulu olarak ilk toplantımızı gerçekleştirdik. Kent Konseyimizin, kentimizin sorunları karşısında hassasiyet göstererek bunların çözümü konusunda proje ve önerilerle katkı sağlayacak ve kentimizin gelişimine katkı sağlayacak projeler üreteceğimize olan inancım tamdır. Sivil toplum kuruluşlarının ve toplumumuzun her kesiminin yürütme kurulumuza sorunların teşhisi ile çözümü konusundaki her türlü katkıya açık olacağımızı belirtmek isterim. Kurulumuz sorunların tespiti ve çözümünde komisyonlarıyla birlikte belirlenen tespitler doğrultusunda yol haritası izleyecektir” dedi.
Temel, yapılan ilk toplantının çok verimli geçtiğini daha önce tespit edilen ve değerlendirmeye alınan sorunların takibinin devamlılığı ve çözüm önerilerinin tavsiyelerini yerine getireceklerini ve alınan kararların ve yeni sorunların takibi için gelecek toplantı tarihini belirlediklerini söyledi.
Adıyaman’da hemşehrilik bilincinin yayılması, sorunların ve çözümlerin sahiplenilmesi, sağlıklı bir yönetişim mekanizmasının oluşması konularında üzerlerine düşenden fazlasını yapabileceklerine inandıklarını söyleyen Başkan Temel, vatandaşların kendilerini demokratik bir şekilde ifade edebilmeleri, sorunlara karşı çözüm önerisi sunabilmeleri için de çalışmalar yapacaklarını belirterek bu konuda paydaşlarının büyük destek ve katkılarını beklediklerini sözlerine ekledi.