Konya’nın Kulu ilçesinde Ribat Eğitim Vakfı tarafından yardıma muhtaç ailelerin araştırılması için istişare toplantısı düzenlendi.
Kulu Ribat Eğitim Vakfı Sorumlusu Tevfik Aydoğan tarafından düzenlenen istişare toplantısı Halk Kütüphanesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya İlahiyatçı-Eğitimci Müslüm Yurtman, vakıf idarecileri, ilçe merkezindeki mahalle muhtarları ve imamlar katıldı. Toplantıda, ‘Ailede mutluluk formülleri, Önce insan, Bir tutam nasihat’ konu başlıklarında görüş alışverişinde bulunuldu.
Toplantıda konuşan Kulu Ribat Eğitim Vakfı Sorumlusu Tevfik Aydoğan, yardıma muhtaç kimselere, zenginler ve hayırsever vatandaşların fitre, zekat ve yardımlarıyla anında ulaştıklarını söyleyerek, “Kulu temsilciliğinde giyim, gıda, kurbanlık hayvan yardımlarında bulunmak, varlıklı vatandaşların fazla olan kullanmadıkları giysiler, ev eşyaları ve diğer ihtiyaç maddelerinin dağıtılarak yerine ulaştırılması bizim için çok önemli. Kulu merkez ve mahallelerinde ikamet eden muhtarlar, imamlar ve öğretmenler aracılığı ile mahallelerde durumu kötü olan vatandaşların tespiti ile gereken ihtiyaçların yerlerine kısa sürede ulaştırılması ve mağdur sayısının asgariye indirilmesini amaçlıyoruz” dedi.