AK Parti Konak Belediye Başkan aday adayı Sevim Tozan, başkan seçildiği takdirde Konak'ta kadınların önemli görevler üstleneceklerini söyledi. Tozan, "Kadın olduğum için söylemiyorum. Kadınlarımız da erkeklerinin yanında, hem aile bütçelerine destek sağlamalı, hem de ülke ekonomisine katkıda bulunmalıdır. Bunun en bariz örneği benim" dedi.

Ege Bölgesi Karadenizli Kadınlar Derneği'nin lokma etkinliğine katılan Sevim Tozan, Karadenizli kadınlardan yoğun ilgi gördü. Tozan'ın Konak'tan aday adayı olmasına çok sevindiklerini kaydeden kadınlar, "Sevim kardeşimiz hem bir işkadını, hem de çok çalışkan. Kendi işinin yanısıra, belediye meclis üyeliği, kadın kolları yöneticiliği yapmış, her türlü sosyal etkinlikte bizlerle birliktedir. Kendisini başkanımız olarak göremek en büyük arzumuzdur" dediler.

AK Parti Konak Belediye Başkan aday adayı Sevim Tozan ise, "Biz bir aileyiz. Benim için hizmet etmek, insanlara yararlı olmak önemli. Elbette bir partinin saflarında bu hizmeti yapmak mümkün. Ben de Türkiye'ye çok hizmetler yapmış, Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğindeki AK Parti'de hizmete talip oldum. Bunu başaracağımıza da inanıyorum. Çıtayı hergün daha da yukarı çekiyoruz. Önce partimin teveccühü ile aday, ardından da Konaklı hemşehrilerimin ve sizlerin teveccühü ile sandıktan çıkarak belediye başkanınız olmak istiyorum. Bunun için de gecemi gündüzüme katarak ekibimle birlikte çalışıyorum" diye konuştu.