Torku Konyaspor 1 günlük izinin ardından bugün kar altında Akhisar Belediyespor maçı hazırlıklarına devam etti.

Torku Konyaspor, Çaykur Rize maçı galibiyetinin morali ile öğleden sonra Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nde ikinci antrenmanına çıktı. Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında deplasmanda oynayacağı Akhisar Belediyespor maçı hazırlıklarına kar yağışı altında devam etti.

Teknik direktör Uğur Tütüneker gözetiminde gerçekleştirilen antrenmana Heofanis Gekas ve Elvis Kokalovic ile birlikte izinli olan Charles Hubert İtandje yer almadı. Antrenman kar altında düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra 2 takıma ayrılan yeşil-beyazlı oyuncular pas çalışması yaparak, antrenmanı tamamladı.

Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını cevaplayan Torku Konyaspor'un defans oyuncusu Tolga Ünlü, galip geldikleri Çaykur Rizespor maçının öneminin farkında olduklarını dile getirdi. Beşiktaş mağlubiyetinden sonra Çaykur Rizespor maçına iyi hazırlandıklarını kaydederek, "Maç baya mücadeleci geçti. Belki oyun olarak fazla iyi bir şeyler sergileyemedik ama mücadelemiz iyiydi. Galip geldiğimiz için mutluyuz. Akhisar da bizim rakibimiz. Rakibimizi altımıza almamız için bir fırsat. Akhisar'ı yenebilecek güçteyiz" dedi.

Uzun süredir forma şansı bulamayan ve geçtiğimiz hafta ilk on birde yer alan Thorvaldsson da, "İlk on birde maça başladığım için çok mutlu maça çıktım. Ve iyi oynadığımı düşünüyorum. Takımımız da iyi oynadı. Gerekli olan puanı aldı. Bu şekilde devam edersek takım olarak başarılı oluruz" şeklinde konuştu.