Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) 2015 Yılı KOBİ ve Yöresel Değerler Mali Destek Programları Eğitim Toplantısı Çaycuma’da Gerçekleştirildi.
Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) 2015 Yılı KOBİ ve Yöresel Değerler Mali Destek Programları kapsamındaki Çaycuma eğitim toplantısı 12 Şubat 2015 Perşembe günü Çaycuma TSO Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantıda, BAKKA Program Yönetim Birimi Başkanı Irmak Göksu Çağlı’nın "KOBİ ve Yöresel Değerler Mali Destek Programları Bilgilendirme" sunumunun ardından, BAKKA Program Yönetim Birimi Uzmanı M. Merve Tokay tarafından proje fikrinin oluşturulması, projenin hazırlanması, mantıksal çerçevenin oluşturulması ve Kalkınma Ajansları Yönetim Sistemine (KAYS) girilmesi üzerine detaylı bir eğitim gerçekleştirildi. Eğitim Programının son ayağı olan Bütçe Eğitimi, Program Yönetim Birimi Başkanı Irmak Göksu Çağlı tarafından verildi, bütçe hazırlama esasları ve bütçe hazırlanırken dikkat edilmesi gereken hususlar detaylı açıklamalarla ve örneklerle katılımcılara anlatıldı.
Katılımcılardan gelen soruların detaylı bir biçimde ve örneklerle yanıtlandığı eğitim toplantısının sonunda katılımcılara katılım belgesi verilmesiyle son buldu.