Adanaspor transferde ikinci imzasını attırdı. Erciyesspor'dan kaleci Atilla Koca'yı alan Adanaspor daha önce anlaşmaya vardığı Turgutluspor'un genç oyuncusu Sabit Hakan Yılmaz ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Adanaspor Başkanı Bayram Akgül ile görüşen Sabit Hakan, kendisini turuncu beyazlı imzayı attı. 1997 doğumlu olan genç oyuncu Sabit Hakan, bugüne kadar sadece Turgutluspor forması giydi. Adanaspor Başkanı Bayram Akgül, geleceği olan bir futbolcunun transferini gerçekleştirdiklerini söyledi.

Sabit Hakan Yılmaz'ın Adanaspor'da başarılı olacağına inandığını dile getiren Başkan Akgül, "Sabit genç ve gelecek vadeden bir oyuncu. Adanaspor formasıyla başarılı olacağına inanıyorum. Kendisine başarılar diliyorum." dedi.

İmza attıktan sonra turuncu beyazlı formayı giyen genç oyuncu, Adanaspor'un büyük bir camia olduğunu söyledi. Başarılı olmak için elinden geleni yapacağını dile getiren Yılmaz, "Adanaspor ligin önemli takımı. Büyük bir camia, taraftarın başarıyı istediğini biliyorum. Hedeflerim büyük ve ben hedeflerimi Adanaspor ile gerçekleştirmeye çalışacağım." şeklinde konuştu.