Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Avrupa’da 3 branşta da şampiyon olacaklarına inandıklarını söyledi.
Fenerbahçe’nin Ankara şubesinde Hedef 1 Milyon Üye Projesi kapsamında düzenlenen geceye katılan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, burada yaptığı açıklamada, futbolda şanssız şekilde UEFA’dan elendiklerini dile getirerek, "Fenerbahçe futbolda şanssız şekilde UEFA’dan elendi. Ama diğer branşlarda Kadın Basketbol, Kadın Voleybolda Final Four’a kaldık. İnşallah Erkek Basketbol Takımımız da Final Four’a kalacaktır. Avrupa’da 3 takımımız da şampiyonluğa oynayacak ve şampiyon olacaklardır" dedi.
Ankara’daki tesislerde yeniden yapılanmaya gidildiğini belirten Başkan Aziz Yıldırım, “Ankara’daki tesislerde yeniden yapılanma yapıyoruz. Burada havuzun etrafını tamamen kaldırıyoruz. Sizlerin ihtiyacınıza göre yeni ilave tesisler yapacağız. Bir kapalı şekilde olan tenis kortu yaptık. Belki gerekirse odaları arttıracağız. Aşağıdaki garaj yeri sular içerisinde, onu da bir zamandır çözemedik. Bu operasyonla aşağıda 80 araçlık bir otoparkı da hizmetinize sunacağız. Burada ne istiyorsanız kürsü serbest. Gelin isteyin. Arkadaşlarda burada. Onlar da bu isteklerinizi yerine getirecekler. Hepinize üye olduğunuz, destek olduğunuz için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
En kötü günlerde dahi ülkeye döndüğünü ifade eden Aziz Yıldırım, "Paralelcilerin adamı diyor ki; Aziz Yıldırım nerede? Acaba yurt dışına mı kaçtı? Ben buradayım. Sizin aranızdayım. Ben bugün açıklamada da dile getirdim. Ben en kötü günlerde, artık yargıtayın dahi ceza verdiği günlerde bu ülkeye geldim. Ben, ‘bu ülkede doğdum, bu ülkede öleceğim’ dedim. Onların hepsi kaçıyor. Onlardan beklenen de; gelsinler bu ülkenin adaletine güvensinler, hesaplarını versinler. Ama maalesef onlarda öyle bir yürek yok" diye konuştu.