Sökespor Kulübü seçimli olağanüstü kongresi yapıldı. Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran’ın da katıldığı Sökespor Kongresi kulübün Toto Tahsin Demirtel Tesislerinde gerçekleştirildi.
Kongrede Hüseyin Gündüz divan başkanı olarak görev yaparken, divan katipliklerini Kasım Üzüm ve İdris Akça yaptı. Kongrede Kemal Sayın Başkanlığı’ndaki yönetimle devam kararı alındı. Saygı duruşu ile başlayan Sökespor kongresinde, kulübün faaliyet raporunu Kulüp Başkan Yardımcısı Yalçın İkizek okudu. Sökespor’un amatör süper ligde lider olduğunu belirten İkizek, “Amacımız süper ligi şampiyon olarak tamamlayıp, BAL ligine katılmak” dedi. Göreve geldiklerinden bu yana yeni üye kayıtları konusunda büyük çaba sarf ettiklerini belirten Yalçın İkizek; 105 civarında olan üye sayısının 155’e çıkarıldığını söyledi. Tesislerin yaşanabilir hale getirildiği belirten Yalçın İkizek, katkıda bulunan başta Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran olmak üzere herkese teşekkür etti.
Ligden çekilen kulüplerle birlikte ligden düşen takımların belli olmasıyla amatör süper ligde heyecanın yitirildiğini ancak şampiyonluk yarışının sürdüğüne dikkat çeken Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran; gerçekleşen genel kurul toplantısının hayırlı olmasını diledi. Başkan Toyran herkesi Sökespor’a destek olmaya davet etti.
Yapılan konuşmaların ardından seçimlere geçildi. Yapılan seçimler sonucunda Kemal Sayın başkanlığındaki yeni yönetim şu isimlerden oluştu: Yalçın İkizek, Ahmet Karakaş, İbrahim Muslu, Yusuf Yaya, Bülent Arıcı, Coşkun Oruçyüz, İsmail Akalın, Gökhan Çavaş, Ömer Çağrı Sezer, O. Faik Kızılırmak. Denetim Kurulunda ise Coşkun İltüzer, Abdullah Arıcı, Ali Mürteza Güzelyağdöken yer aldı.
“YÖNETİME İKİ TAZE KAN: KARAKAŞ VE ARICI”
Daha önce yönetim kurulunda görev alan Coşkun İltüzer, denetim kurulu asil üyesi olarak görev alırken; yönetim kuruluna iki yeni isim geldi. Ahmet Cumhur Sakız ve Mustafa Yağcı Sökespor’un yeni yönetiminde yer almazken, bu iki ismin yerine Ahmet Karakaş ve Bülent Arıcı görev alan iki yeni taze kan oldu.