Didim İlçe Emniyet Müdürü Gürhan Aytekin ile Didim İlçe Jandarma Komutanı Tuncay Akgün dernek statüsüne kavuşan Didim 75 Gençlik Derneğini ziyarette bulundu.
Didim’de yaptığı bir çok etkinlikle taraflı tarafsız herkesin beğenisini toplayan Didim 75 Gençlik Derneği yeni dernek binasında Didim İlçe Emniyet Müdürü Gürhan Aytekin ile Didim İlçe Jandarma Komutanı Tuncay Akgün’ü ağırladı. Aytekin ile Akgün’ü Didim 75 Gençlik Derneği Başkanı İzzet Sirel ile dernek üyeleri karşıladı.
Ziyarette konuşan Didim İlçe Emniyet Müdürü Gürhan Aytekin ile Didim İlçe Jandarma Komutanı Tuncay Akgün Didim 75 Gençlik üyelerinin ilçe genelinde çok güzel çalışmalara imza attığını belirterek “Didim için çok güzel etkinlikleriniz yapıyorsunuz. Sizleri iade-i ziyarette bulunmak istedik. Sizlerin çalışmalarınızı basından da takip ediyorsunuz. Bu noktada çalışmalarınızın sürmesini diliyorum.” dedi.
Didim 75 Gençlik Derneği Başkanı İzzet Sirel ise Emniyet Müdürü Aytekin ile Jandarma Komutanı Akgün’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederken, Didim için bir şeyler yapmaya gayret ettiklerini, bu noktada kendilerine gösterilen bu ilginin kendilerini de memnun ettiğini söyledi.