CHP Milletvekili aday adayı Avukat Figen Albuga Çalıkuşu, Muratpaşa Dutlubahçe Mahallesi’nde CHP’li üyelerle bir araya geldi.
Üyelerin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda yaklaşan ön seçim değerlendiren Avukat Figen Albuga Çalıkuşu, çok verimli bir seçim kampanyası yürüttüğünü belirtti. Albuga Çalıkuşu, “Bu sürecin bitmesine iki gün kaldı. Heyecanlıyım çünkü üyelerin belirlediği kadrolarla Türkiye’yi yönetmeye geliyoruz. Ön seçimle beraber bu coşkuyu sokaklarda yaşadık. Üyelerimize çok teşekkür ediyoruz” dedi.
Milletvekili aday adaylığını açıkladığı tarihten bugüne çalışmalarını aralıksız sürdüğünü kaydeden Avukat Figen Albuga Çalıkuşu, “Yaklaşık 1 aydır sahalarda her bir üyeyle buluşup sorunlarını ve önerilerini dinliyoruz. Görüyoruz ki üyeler partimize sahip çıkıyor. Bizi iktidara taşıyacak kadroları bulup çıkartma konusunda çok istekliler. Ön seçim bu anlamda çok büyük bir ivme kazandırdı” diye konuştu.
CHP’li üyelerin aday adayları arasında seçim yaparken ince eleyip sık dokuduğunu sözlerine ekleyen Çalıkuşu, şunları söyledi:
”Üyeler kendilerini mecliste en iyi temsil edecek adayları belirlerken oldukça hassas davranıyorlar. Biliyorlar ki 29 Mart’ta belirledikleri isimler kendilerini en iyi temsil edecek insanlar olacaklar. Üyelerin terazisi hatayı kabul etmiyor. Hafta sonu yapılacak ön seçime tüm üyelerin katılımını bekliyoruz.”