Teknik Menajer Yücel Uyar, "Evimizde oynayacağımız Akhisarspor ve İstanbulspor maçları kolay olmayacak ama kazanabileceğimizi düşünüyorum. Herkes biraz sadece sabırlı olsun" dedi

SONUÇLAR BAŞARILI

Yılport Samsunspor’un Teknik Menajeri Yücel Uyar, takımın son durumu ve Akhisar maçıyla ilgili önemli açıklamalarda buldu. Kırmızı-Beyazlı ekibin oynadığı 3 maçta aldığı sonuçları başarı bulduğunu belirten Teknik Menajer Uyar, "Oynadığımı 3 maçta aldığımız sonuçları başarılı buluyorum. Oynadığımız 3 takımda ilk 6 arasında yer alabilecek potansiyeldeki takımlar. Oyun olarak herkesi tatmin edemedik. Ancak disiplinli rakibe az pozisyon veren bir görüntü sergiledik. Ön bölgede biraz az pozisyon üretiyoruz. Bunu da yeni transferlerin tam anlamıyla takıma alışamamasına bağlıyoruz" ifadelerini kullandı.

AVANTAJ SAĞLAYACAK

Kadro genişliğinin avantaj sağlayacağını belirten Teknik Menajer Yücel Uyar, "Pandemi dönemini ne kadar oyuncu kaybı ile atlatırsak o kadar karlı olacaktır. Evimizde oynayacağımız 2 maçta kolay olmayacak ama kazanabileceğimizi düşünüyorum. Yeni transferlerimiz ilerleyen haftalarda takıma uyum sağlayarak asıl performanslarını ortaya koymaya başlayacaklar. Bu oyuncuların hepsi detaylı incelenerek ve takip edilerek alındı. Yargısız infaz yapmayalım. Herkes sabırlı olsun. Kadromuzdaki 26 oyuncunun her biri bir birinden değerli. Kadro genişliği bize avantaj sağlayacak. Bu sezon inşallah kadro zaafı yaşamayacağız" dedi.