Milliyetçi Hareket Partisi’nin tarımcı milletvekili aday adayı Hasan Duman “ İktidarın tarım politikalarının Aydın İnsanını Zengin Kaynakların Fakir Bekçisi konumuna düşürdüğünü iddia ederek “Çiftçinin düştüğü bu duruma isyan ediyorum ve bir Aydınlı olarak kabullenemiyorum” dedi
Milliyetçi Hareket Partisi’nin tarımcı Aydın milletvekili aday adayı Hasan Duman teşkilat ziyaretleri kapsamında İncirliova ve Germencik teşkilatlarını ziyaret etti. İncirliova teşkilatında partililere seslenen Duman Aydın’ın tarımsal üretimde Türkiye de önemli bir konuma sahip olduğunu belirterek Aydın’ın tarımda ülke üretiminde ki payı oranında yetiştirilen ürünlere yeterince destek alamadığını savundu, tarımı desteklemenin aynı zamanda tüm nüfusumuzu ve geleceğimizi desteklemek olduğunu söyledi.
MHP İKTİDARINDA AYDIN TARIM İÇİN CAZİBE MERKEZİ OLACAK
Tarımsal sanayinin mutlaka Aydın’a getirilmesi gerektiğini belirten Duman “Tarım ve tarıma dayalı sanayinin Aydın’a gelebilmesi için müteşebbis çekme amaçlı cazibe merkezlerinin oluşturulması gerekiyor. Ürünlerin sanayide işlenerek katma değeri yüksek ürün olarak piyasaya sunulması gerekir. “Ürünlerin sanayide işlenerek katma değeri yüksek ürün olarak piyasaya sunulması” durumu Aydın’ın milli meselesidir. Aydın’ın kurtuluş reçetesi budur. Ben de bu konuyu meclise taşımak için, bu işin mücadelesini vermek için aday oldum. MHP iktidarında Aydın Tarım Cazibe Merkezi Olacaktır. Bu konuda kenetlenmeye, lobi oluşturmaya, birlik beraberliğe ihtiyaç var. Aydın Tarımının problemleri tarımın içinden gelenlerle çözülecektir. Aydın insanı asla zengin kaynakların fakir bekçisi olmamalıdır. İsyanım bunadır. Bunun için adayım. Aday adaylığım sürecinde desteklerinizi bekliyorum” dedi.