Altyapı çalışmalarına önem veren Talas Belediyesi’nde asfalt sezonu, ilçenin hızla büyüyen ve gelişen mahallelerinden Mevlana’daki Papatya Caddesi ile başladı.
Talas’ın hızla büyüyen ve gelişen bir ilçe olduğunu belirten Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, altyapı çalışmalarının önemine dikkat çekti. Başkan Palancıoğlu, altyapının bir şehrin görünmeyen yüzü olduğunu ifade ederek, "Altyapınız ne kadar iyi olursa üzerinde yapılacak çalışmalar o derece kalitesini gösterir" dedi.
Bu kapsamda asfalt sezonunu açtıklarını anlatan Başkan Palancıoğlu, 21 metre genişliğinde ve yaklaşık 1 km uzunluğunda olan Papatya Caddesinde ekiplerin çalıştığını söyledi. Başkan Palancıoğlu, Papatya Caddesi’nin ve çevresinin hızla yapılaştığını dile getirerek, "Mevlana Mahallemiz hızla büyüyen Talas’ın modernliğine yakışır şekilde gelişiyor. Tarihi Talas’ın modern yüzünü yansıtmaya çalıştığımız Mevlana Mahallemizde Talas Belediyesi, KASKİ, Kayserigaz ile Kayseri ve Civarı Elektrik T.A.Ş. ekipleri yüksek kalitede altyapı çalışmalarını tamamladı. Ardından havaların ısınmaya başlamasıyla birlikte sıcak asfaltı sererek çalışmalarını bitirme aşamasına getirdi. Amacımız tarihi dokusuyla ünlü ilçemizi modern dünyanın kaliteli çalışmalarıyla süslemek. Çalışmalarımızda emeği geçen bütün ekiplerimize teşekkür ediyorum. En kısa zamanda yol trafiğe açılacak. Vatandaşlarımıza şimdiden hayırlı olsun." diye konuştu.