Eskişehir Odunpazarı Belediyesi’nin kırsalda başlattığı üst yapı çalışmaları kapsamında Türkmentokat Mahallesi’nde yol yapımı gerçekleşti.
Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’un da yakından takip ettiği çalışmalar kapsamında son olarak Türkmentokat Mahallesine 18 kilometre yol yapımı gerçekleştirildi. Çalışmaları yakından takip eden Başkan Kurt, Türkmentokat’ı ziyaret ederek, yeni yolları denetledi. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinden çalışmaların son durumu hakkında bilgi alan Başkan Kurt, vatandaşlar tarafından büyük ilgi ile karşılandı. Gerçekleştirdiği incelemeler sırasında vatandaşlarla da bir araya gelen Başkan Kurt, mahalle sakinlerinin istek ve beklentilerini dinledi. Mahallelerinde gerçekleştirilen yol yapım çalışmaları için Başkan Kurt’a teşekkür eden vatandaşlar, kırsalda başlayan hizmet seferberliğinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, yapılan çalışmalarla kırsalın değer kazandığını vurguladılar.
SORUNLARIN TESPİTİ İÇİN DESTEK TALEBİ
Mahalle statüsü kazanan köylerle ilgili özel bir çalışma gerçekleştirdiklerini kaydeden Başkan Kurt, sorunları en kısa sürede ve en üst düzeyde çözeceklerini belirtti. Sorunların tespit edilmesine muhtarlar ve vatandaşların desteği gerektiğini kaydeden Başkan Kurt, “Biz sosyal demokrat bir belediye olarak adaletli, kalıcı ve uzun süren hizmetler yapmak istiyoruz. Bu konuda özellikle sorunların tespit edilmesinde başta muhtarlarımız olmak üzere vatandaşlarımızın bize destek sağlaması gerekiyor. Sağlanan destek sunduğumuz hizmetin daha hızlı tamamlanmasını sağlayacak. Harman zamanı başlamadan bize bağlı tüm köylerin sorunlarını çözmeyi hedefliyoruz” şeklinde konuştu.