Bozüyük Belediyesi tarafından ilçe mezarlığına gelerek kabir ziyaretinde bulunanlara 5 bin adet mevsimlik çiçek ile 5 bin adet çam fidanı hediye edildi.
Bozüyük Belediyesi tarafından ilçe mezarlığının daha yeşil olması ve kabirlerin çiçeklendirilmesi amacıyla arefe günü mezarlığa gelerek kabir ziyaretinde bulunanlara 5 bin adet mevsimlik çiçek ile karaçam ve sedirden oluşan 5 bin adet çam fidanı verildi. İlçe mezarlığında günler öncesinden yapılan temizlik ve genel bakım çalışmaları ile mezarlık kabir ziyaretlerine hazır hale getirilmişti. Vatandaşların yoğun olarak kabir ziyaretinde bulunduğu arefe gününde vatandaşların kabir ziyaretlerini kolaylaştırmak amacıyla mezarlığa gidecek vatandaşlar için ücretsiz otobüs seferleri düzenlendi. Belediye otobüsleri arefe günü saat 09:30’dan itibaren gün boyu 4 Eylül Mahallesi Yeni Sanayi Sitesinin önü ile mezarlık arasındaki seferlerini belirli aralıklarla ücretsiz olarak sürdürdü.
Ayrıca mezarlık içerisinde belediye tarafından ücretsiz araç tahsis edilerek yaşlı ve hasta vatandaşların mezarlık girişinden daha üst bölümlere yapacakları kabir ziyaretleri için ulaşımları kolaylaştırıldı.