ANTALYASPOR Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, 26 Ekim'de yeni statta oynayacakları Beşiktaş maçında 25 bin taraftar beklediklerini, ligin ilk devresini de 4'üncü sırada bitirmeleri halinde yeni flaş transferler yapacakları söyledi.
Antalya Genç İş Adamları Derneği'nin (ANTGİAD) haftalık toplantısına Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer konuk oldu. Su Otel'de düzenlenen toplantıya Başkan Gencer'in yanı sıra futbolcular Emrah Başsan, Ömer Kandemir ve Ondirej Celustka da katıldı. ANTGİAD yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu toplantıda konuşan ANTGİAD Başkanı Okan Kesci, dernek olarak Antalyaspor'un forma reklamında yer alabilecek bütçeye sahip olmayı amaçladıklarını ifade etti.
PASSOLİG SİTEMİ
Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer ise, Antalyalılar'ın Passolig'e yeteri kadar ilgi göstermemesinden yakındı. Antalya'da şu an 3-2 bine yakın passolig sahibi olduğunu hatırlatan Gültekin Gencer, "2.5 milyon nüfuslu bir kentte en az 100 bin passolig satılması gerekiyor. Konya'da 80 bin Passolig satıldı, Antalya olarak utanmamız gerekiyor" dedi. Başkan Gencer, Antalya'daki maçlarda 10 bin seyirciyi bile toplayamadıklarından yakınarak, "33 bin kişilik yeni stadı dolduracak, Antalyaspor'un markasına katkı koyacak olan siz işadamlarısınız. Yeni stadımızda 20 bin ortalamayla oynamalıyız" diye konuştu.
FLAŞ TRANSFER AÇIKLAMASI
Beşiktaş ile 26 Ekim'de yeni statta karşılaşacaklarını da hatırlatan Başkan Gültekin Gencer, şöyle devam etti:
"Bana sürekli yeni flaş transfer yapıp yapmayacağımızı soruyorlar. Buradan bir kez daha söylüyorum; Beşiktaş maçını 25 bin kişilik taraftarla oynarsak ve ilk yarıyı 4'üncü sırada bitirirsek, devre arasında yeni bir yıldızı daha kadromuza katacağız."
Toplantı öncesinde her üyenin isminin yazdığı Antalyaspor formaları ANTGİAD üyelerine hediye edildi. Toplantı sonrasında gerçekleşen toplu fotoğrafta, tüm üyeler formalarını giyerek poz verdi.

FOTOĞRAF